Van onze verslaggeefster Geesje Bouwhuis

Het is toch gelukt! Er komt zeer binnenkort een artikel in de regiokrant, de Stentor (Zwolle e.o.), over de Vrijwilligers van Alpe d’HuZes. Opnieuw een item over Alpe d'HuZes leek in eerste instantie moeilijk, want er was al zo veel gepubliceerd rondom Alpe d’HuZes! Toch is het Erik Blankenvoorde gelukt om de krant er van te overtuigen dat de vrijwilligers een eigen verhaal hebben, en het daarom zeker een aanvulling is om ook dat in de krant te plaatsen.
Woensdagavond zijn Dirk-Jan en Erik geïnterviewd. De verslaggeefster was onder de indruk. Zij had ruimte met een bepaald maximum aan woorden gereserveerd, maar wist nu al dat dit niet afdoende was. Zij moest ernstig in onderhandeling met de krant. Het was de bedoeling dat het artikel op zaterdag a.s. in de krant zou komen, maar nu is dat nog even afwachten, het kan ook een dagje later worden nog.
Ook wij zijn erg benieuwd naar het resultaat, en dat zullen we ook zeker met jullie delen! De foto is donderdagmorgen al vroeg gemaakt door een professioneel fotograaf, de amateurversie van de fotograaf die er naast stond wil ik jullie niet onthouden!