Geweldige sponsorbedrag vanuit de vrijwilligersgroep

Zaterdag 16 mei

Op uitnodiging van Emiel Roelofs, die een coördinerende taak heeft bij de Mega Piraten Festijn’s voor het regelen van voldoende barmedewerkers vanuit Heino en omstreken, zijn Hans en ik naar Borger gereden waar die avond een MPF op het programma stond.

Een grote groep tappers was al vertrokken met de bus, Hans en ik zijn zelf met de auto gegaan. Alles was perfect geregeld

, tot aan de parkeerplaats dicht bij de tent. Daar aangekomen hebben we ons aangesloten bij de tappers, die voor een deel bestaat uit vrijwilligers van Alpe d’HuZes 2009.

We wisten al dat er enige tijd een inzameling gaande was, waarbij alle tappers vrijwillig een deel van hun vergoeding konden afstaan aan Team Alpe d’Achmea. Die inzameling is nu afgerond, en de opbrengst is bekend! De cheque is voorafgaand aan het MPF aan de groep vrijwilligers daar aanwezig uitgereikt, Hans heeft hem in ontvangst mogen nemen. De opbrengst heeft de voorzichtige verwachtingen zeker overtroffen! €1400 Behalve de inzameling onder de groep tappers, is een deel van het bedrag geschonken door Eddy Mensink, organisator van de MPF’s en enkele subsponsoren.

Met een mooi bos bloemen, een fantastische cheque, en een heel voldaan gevoel, zijn we even later weer naar huis gereden. Emiel, bedankt voor dit prachtige initiatief, en alle tappers die geld hebben afgestaan, organisatie van de MPF’s, heel erg bedankt hiervoor!