Publicatie in Deusone


Er zal een artikel worden geplaatst in het plaatselijk blad Deusone, voor Diessen en omgeving,  waarmee we de plaatselijke bevolking en middenstand willen aanzetten tot verdere sponsoring en waarmee we ze met zijn allen op 26 april naar Oirschot willen "sleuren".

In het artikel staat onder ander het volgende:

Missie van Harrie en Ad

Haghorstenaar Harrie Loonen geeft aan dat hij, naarmate hij ouder wordt, meer en meer beseft hoe belangrijk gezondheid is. Om zich heen zag hij collega’s, fietsmaten en buren wegvallen na een lange, moeizame strijd. Daaruit haalt hij voldoende motivatie om zich volledig in te zetten voor het doel van stichting Alpe d’HuZes. De 21 bochten van de Alpenreus in Frankrijk, kreeg hij nog nooit fietsend achter zijn kiezen, maar dat weerhoudt hem er niet van om op D-day voor de uitdaging in zesvoud te gaan.

Ad Timmermans uit Diessen neemt vooral deel uit dankbaarheid. Dankbaar voor het feit dat hij zonder belemmeringen van alles kan ondernemen. Op 4 juni zal hij ook zeker zijn grenzen opzoeken. In het achterhoofd houdt hij dan de leus: opgeven is geen optie. Zoals dat ook voor mensen met kanker geldt. 

Verder wil ik jullie nogmaals nadrukkelijk vragen je (met aanhang) op korte termijn aan te melden voor de spinning-marathon op 26 april.

Ik reken wel op jullie en vertrouw er op dat jullie niet afhaken! 
Met sportieve groet,
 
Harrie Loonen