Eigen Alpe d'Achmea poloshirts

Het is gelukt! We hebben voor ons eigen team, de vrijwilligers die ons team een warm hart toe dragen, en de partners van de deelnemers die mee gaan een heus, eigen teamshirt weten te regelen!

Door een oplettende actie heeft Hans een flink aantal heren en dames polo’s bij Interpolis weten te redden van de ondergang. Naadloos sloot daarop aan de actie van Dirk-Jan, die in de familiekring een professioneel reclame bedrijf (T&F Reclames), bereid vond geheel kosteloos deze actie te ondersteunen met hun diensten. Gelukkig had Leo een vooruitziende blik, en had hij al eens een geheel eigen logo ontworpen.

Een avondje “vrijwilligerswerk” van ondergetekende, samen met Hans, Dirk-Jan en de eigenaar van het bedrijf in de avonduren, zorgde behalve voor een leerzame avond (nooit geweten dat je zóveel moet plakken en prutsen voor het bedrukken van een shirtje!) en een aantal uren teamwork, voor een stapel voortreffelijk bedrukte polo’s! We zullen er voor zorgen dat niemand meer om Team Alpe d’Achmea heen kan! De teamleden door hun eigen prestatie straks op de Alpe d’Huez, de vrijwilligers met hun grenzeloze ondersteuning, en dan ook nog eens als team met uitstraling in een geheel eigen kledinglijn! 

Geesje